torsdag 11 mars 2010

Barnmorskan

vad tycker ni om Vincent? visst är bilden fin, man akn se fingrarna det är så gulligt!


God morgon alla igår var vi hos barnmorskan, det gick jättebra Magen är 22 cm stor nu, och hjärtat slår i 147 slag i minuten, det var riktigt häftigt att höra hjärtslagen, speciellt när de rena hjärtljuden Slog, han är inte så sammarbetsvillig när vi ska ta kort och greja o sånt, det är lite gulligt tycker jag.


magen har blivit jättefin! vi satt o tog en kopp kaffe efteråt igår det var väldigt roligt vi satt och snackade försossning, och Hur det kan gå, och hur lång tid det tar, Saker som händer, modekakakan och lavenemang! haha Ja det var interisant!

kollade igår på barnvagn på nätet som vi ska åka och kika på snart och om vi hittar den i en fin färg så ska vi lägga en hannpänning på den, det är en Teutonia med tre hjul! kika in den! :)

3 kommentarer:

  1. Hjärtljuden är så magiskt att höra :D

    SvaraRadera
  2. vad roligt att det går framåt för er. den vagnene är det många som jag känner som har o dom tycker den rä rba det ahr väl vart löie svårt att tagit sig fram med den nu när det vart såå mycket snö men det ahr dte nog vart för dom flästa vagnar. men det som kan va negativt så är ju gust att har man ingen baland med julet fram som är ensamt så kan det va svårt att ta sig fram i snön har dom sakt man annars så ha rjag bara hört positivt. Men finna är dom i alla fall..
    häslninga i fårn vilbergen

    SvaraRadera
  3. 3 hjul är inget att ha!!Det är en motions vagn MEN ofta är 3 hjulingar ostadiga med.... gillar dom inte har haft en med 3 hjul!!
    kram patricia

    SvaraRadera